Wil jij een gaaf kinderfeestje? Sla dit saaie stuk voor bedrijven dan over en lees snel het stuk over kinderfeestjes!

Voor Bedrijven:

Jongleren, iedereen doet het tegenwoordig. We zorgen namelijk voor een gezonde balans tussen werk en privé. Als er iets verkeerd gaat, proberen we het opnieuw. Zo werkt jongleren ook!

Een workshop jongleren zorgt niet alleen voor een betere hand-oog-coördinatie, binnen een uur kan (een groot deel van) uw gehele team leren jongleren. Dit zorgt voor veel samenwerking tussen collegae, maar geeft ook een motivatieboost. Met jongleren leert u een aantal essentiële punten van het bedrijfsleven:

– Uw aandacht te verdelen
– Samen naar een doel toewerken.
– Grenzen verleggen en nieuwe dingen leren.

Een workshop jongleren van mij is meer dan alleen een teambuilding, doordat ik van te voren een korte presentatie geef waarna we samen iets doen, hebben alle deelnemers veel plezier van de teambuilding. In mijn workshop leert u ook samen jongleren, waardoor de band binnen uw team nog groter wordt! Kortom, een leuke, gezellige, maar ook zeker leerzame middag is zeker!

Kinderfeestjes:

Dus jij wilt leren jongleren? En wil jij ook een leuke middag hebben met je vriendjes en vriendinnetjes? Dan kan ik je helpen! Ik leer jou en tot 15 van je vrienden jongleren! De jarige krijgt ook een leuke verrassing aan het eind van de workshop!

Het kinderfeestje zal een uur duren en ik zal vooraf even laten zien wat ik allemaal kan. Ik kan bij je thuis komen, maar als je moeder of vader nog een leuke plek in het park weet en het is lekker weer kunnen we het ook leuk buiten doen!

Kan je echt niet wachten? Kijk dan mijn filmpje!