8ballsframe

Sinds ik op 8-jarige leeftijd ben begonnen met jongleren bij de Circusschool, heb ik er altijd van gehouden om mensen te entertainen met mijn jongleerkunsten. Naast mijn scholierenleven op het Stedelijk Gymnasium Schiedam jongleer ik in mijn vrije tijd tot wel een aantal uur per dag.

Mede dankzij de Circusschool heb ik een groot arsenaal aan trucs opgebouwd, ik ben met veel circusattributen bekend en kan alles! (Op eenwielfietsen na dan..) Dit houd in dat ik kan: Jongleren, diabolo├źn, steltlopen, ballopen, met devilsticks/vlinderstokken spelen, draadlopen en ook het chinese bord op een stok draaiend houden. Mijn grootste hobby is dan wel het jongleren, maar mocht u interesse hebben in een andere circusdiscipline kan dit (misschien) geregeld worden.

Praten kan ik in het Nederlands, maar net zo makkelijk in het Engels. Omdat ik op school de lessen Cambridge English volg spreek ik uitstekend Engels. Dus wilt u uw workshop in het Engels omdat er ook mensen bij zijn die geen Nederlands kunnen? Geen probleem voor mij!